İÇME SUYU ŞEBEKE İNŞAATI GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

"DAVULGA (AFYONKARAHİSAR)İÇME SUYU ŞEBEKE İNŞAATI" adı ile 19/01/2015 Tarihinde başlanılan yapım işi 22/02/2015 Tarihinde 400 (Dört yüz gün) 'de titiz bir çalışma yapılarak bitirilmiştir.
Buradan öncelikle; İLBANK A.Ş. 'ye ve görevlilerine, Yapı Denetim görevlisi Ahmet DÖNMEZ (Teknik Uzman) , MAKSEM MÜH. OĞUZHAN GÖRK ve çalışanlarına, Belediye personelimize çalışma sırasında göstermiş oldukları öz veri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederim.
Belediyemizin yıllık gelir bütçesinin iki katı olan 3.113.757,00 (Üç Milyon Yüz On Üç Bin Yedi yüz Elli Yedi ) liralık Bu işi yapmamıza vesile olan devletimize ve ilgili kurumlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.
Beldemiz adına gelecekte su şebekesi kaygılarını tamamen bitiren bu proje tamamlanmış olup Beldemiz halkına Hayırlı Olmasını Diliyoruz.