Ön Ödemeli Akıllı Su Sayacına Geciyoruz

Değerli Davulga'lı hemşehrilerim; uzun yıllardır Belediye su işletmemiz  zarar ediyor diye, Abonelerimizden Yıllık 60 M3 Depozit alınıyordu. Davulga'da ikamet edenler depozit kadar suyu kullanarak bir kayıp yaşamıyordu. Ancak yurt dışındaki vatandaşlarımız iki yılda ya da üç yılda geldiklerinde bu Yıllık 60 m3 depozit parası yükün teşkil ettiği için su kullanmadan para ödüyorlardı. Şimdi ise bu durumu uygun bulmadığımızdan belediye meclisimizle abonelik işlerini kaldırdık. Ancak geriye dönük borçlar ödenecektir. 01.01.2015 itibariye abonelik alınmayacaktır. Manuel saatten dijital saate dönülecektir. Yeni su şebeke hattımızla beraber su saatleride değişime uğryacaktır. Yeni yıl su fiyat tarifesi dijital saat su tarifesi 2.5 tl manuel saat su tarifesi 3 tl'dir. Su faturaları aylık okunacaktır. Halkımızın bilgisine sunulur.