Kızdoğdu Yaylasına Davetlisiniz

Bu Dördüncüsü düzenlenen Davulga Belediyesi Kızdoğdu Yaylası etkinliği 25 Mayıs da başlıyor. Kamp havasında geçecek olan etkinlik hakkında Davulga Belediye Başkanı Salih Gündoğan bir açıklama da bulundu.
Gündoğan “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Kızdoğdu yaylasında Özel idare desteği ile yol bakım çalışmalarını tamamladık. 24 Mayıs da başlayacak olan yayla programımız için tüm hazırlıkları tamamladık. Yayla bu yıl 10 boyunca kamp kuracağız. Kamp kurmak isteyenleri buraya bekliyoruz. Yayla da gelecek katılımcılara güneş enerjisi, yayla, elektrik, sıcak ve soğuk su ücretsiz olarak verilecek. Önümüzdeki yıllar içinde burayı ağaçlandırıp, etrafına tel örgü çekilerek yayla turizmine hazırlamayı düşünüyoruz.” Dedi.
24 Mayıs Pazar günü başlayacak etkinlik 5 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.